Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glas-feitjes.be Onafhankelijk advies over glassoorten!
Glas-feitjes.be

Dubbel glas offerte

Dubbele beglazing is niet alleen praktisch gezien heel aantrekkelijk, maar is financieel gezien ook een slimme keuze. Als u wilt weten wat het laten plaatsen van isolatieglas u gaat kosten kunt u een dubbel glas offertes aanvragen bij glazenmakers in de regio.

Wat is dubbel glas?

Tegenwoordig zijn de meeste woningen voorzien van dubbele beglazing. Standaard dubbel glas bestaat uit twee glasplaten die luchtdicht aan elkaar gemaakt zijn. Deze luchtdichte laag tussen de twee glasplaten heeft een sterk isolerende werking. Er zijn verschillende soorten isolatieglas op de markt. Deze diverse type beglazing verschillen onderling van isolatiewaarde. Er is standaard dubbel glas, Hoog Rendement (HR) glas, HR+, HR++ en HR+++, oplopend in rendement. HR+++ glas is eigenlijk geen dubbele beglazing meer te noemen, omdat dit glas uit drie lagen bestaat. Toch wordt deze beglazing wel meegerekend als dubbel glas.

Dubbel glas offerte

Wilt u in uw woning dubbel glas plaatsen? Dat is een verstandige keuze. Met dubbel glas heeft u geen last meer van tocht door de ramen en de temperatuur blijft beter constant. Hiermee kunt u aanzienlijk op uw stookkosten besparen. U kunt een glazenmaker bij u in de buurt vragen om een dubbel glas offerte. Samen kunnen jullie kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw huis. Als u zeker wilt zijn van een goede deal is het raadzaam om bij meerdere glaszettersbedrijven informatie in te winnen.

Met verschillende kostenplaatjes komt u al een heel eind. Iedere glazenmaker hanteert zijn eigen tarief en daardoor kunnen de totaalkosten bij de verschillende bedrijven behoorlijk verschillen. Door de offertes met elkaar te vergelijken komt u er snel achter bij welke glazenmaker u het voordeligst uit bent.

 

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters